Woning laten stofferen

Uw woning geheel op maat laten stofferen

 

Een woning stofferen is een intensieve klus die u graag in één keer goed wilt laten uitvoeren. De juiste materialen en de juiste kleuren die passen bij uw interieur. Jeka Wonen kan u hierbij helpen! Wij zijn als woonwinkel en interieurspecialist uw partner die u kan voorzien van advies en u ook de producten kan aanleveren en installeren. Volledig maatwerk van ontwerp tot realisatie!

 

Bekijk onze projecten Interieuradvies aanvragen

 

Van de leukste rolgordijnen tot unieke PVC vloeren en exclusieve woonaccessoires, Jeka Wonen is van alle markten thuis. Het is onze passie om wonen zo leuk en bijzonder mogelijk te maken. Wij helpen u graag met sfeervol wonen. U bent dan ook van harte welkom in onze winkel of maak persoonlijk een afspraak met ons en wij adviseren u graag met uw inrichting!

Geen IKEA maar een uniek huis met persoonlijke stijl

Het lijkt een simpele klus een wand stofferen of een vloer stofferen. Er komt echter veel kijken bij een woning stofferen. Het draait in eerste instantie allemaal om maatwerk. Elk huis is uniek en standaardmaten werken dan ook zeker niet voor iedereen. Jeka Wonen biedt u op het gebied van een woning laten stofferen enkel maatwerk aan. Wij zijn ervan overtuigd dat een geslaagde inrichting enkel pas is gerealiseerd als alles op elkaar is afgestemd.

Maatwerk is voor ons als professional geen enkele moeite om te verzorgen. Wij hebben jarenlange ervaring en een vloer laten stofferen is dan ook geen moeilijke klus. Ook een wand laten stofferen doen wij met veel plezier voor u. Uniek wonen in een persoonlijke stijl, dat is wat wij voor u willen verzorgen. Bekijk onze projecten om een sfeer te krijgen en onze producten voor een impressie wat wij u kunnen leveren. Uiteraard kunt u ons benaderen voor speciale verzoeken. Wij helpen u graag!

Producten in alle prijsklassen

Een woning stofferen kan wat betreft budget zeer uiteenlopen. Wij willen uniek en fijn wonen zo aantrekkelijk mogelijk maken. Wij bieden daarom producten en diensten aan in allerlei verschillende prijsklassen. Neem contact met ons op voor een prijsopgave als het gaat om een vloer stofferen of een wand laten stofferen. Kom gezellig langs bij ons in de winkel en volg ons op Facebook om onze producten te bekijken en daarbij de prijzen te zien.

Wij bieden een breed assortiment, van vinyl vloeren tot PCV en laminaat. Van design raamdecoratie tot originele woningaccessoires. U kunt bij ons terecht voor een uniek assortiment met daarbij de beste adviseurs en installateurs uit de regio voor een woning laten stofferen!

 

Woning laten stofferen

 

Geen inspiratie?
Met onze interieurstyliste kunt u tot de gewenste sfeer in huis komen.
Vul het formulier in en laat ons helpen!

Contact

Molenstraat 37/39
2681BM Monster
0174-213873
info@jeka-wonen.nl
KVK 50497839
BTWnr: NL179.529.298.B01

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 - 15.00
Woensdag 10.00 - 15.00
Donderdag 10.00 - 15.00
Vrijdag 10.00 - 15.00
Zaterdag 10.00 - 15.00
Zondag Gesloten