achtergrond-header

Vinyl vloer tegelmotief

Een vinyl vloer in hip tegelmotief… Alles kan tegenwoordig met vinyl. Tegelmotief of een betonlook, of een design met stoere houten planken. De ontwerpen zijn tegenwoordig zo mooi, dat het bijna niet van echt te onderscheiden is. Jeka Wonen is specialist op het gebied van woninginrichting op maat. Vinyl leggen behoort tot onze specialiteiten. Houdt u van de look & feel van Portugese tegeltjes? Het staat fantastisch in de hal, keuken of badkamer. De motieven brengen een ruimte echt tot leven. Wilt u niet de kosten van deze mooie vloer, maar wel de uitstraling? Dan kunnen wij dit met een vinyl vloer in tegelmotief voor u realiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor advies of kom langs in onze winkel in Monster.

Trend: vloer met een patroon

Vroeger bracht je sfeer in huis met accessoires en goed gekozen materialen voor gordijnen en vloerkleden. Tegenwoordig heeft de vloer zelf een grote bijdrage aan de uitstraling van een ruimte. De mogelijkheden zijn vrijwel oneindig. Kiest u voor een houten vloer of voor tegels? Wordt het een strakke gietvloer of zachte vloerbedekking? Hoogpolig of laagpolig? Een nieuwe vloer betekent veel keuzes maken. Wij helpen u graag met een persoonlijk advies op maat! Een vinyl vloer in tegelmotief kunnen wij in vele kleuren en dessins leveren. Zo kunt u precies de sfeer creëren die goed bij u en de ruimte past. Een vinyl vloer met tegelmotief op de muur is ook één van de vele mogelijkheden.

Vinyl vloer tegelmotief uitzoeken

Zoals gezegd is een vinyl vloer met tegelmotief in vele kleuren en designs mogelijk. Kom langs in onze winkel in Monster om met eigen ogen de mogelijkheden te bekijken en een keuze te maken. Onze vakman komt bij u op locatie om in te meten en te bekijken hoe het vinyl gelegd moet worden. Vervolgens maken wij dan een afspraak voor de definitieve levering en plaatsing. Het resultaat is een vinyl vloer met tegelmotief geheel naar uw smaak!

Wij zijn u graag van dienst! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Maak ook eens kennis met: koperen salontafel, hippe woonaccessoires, bijzondere woonaccessoires, gedraaide kaarsen, leuke fotolijstjes, tekstborden onlinelandelijke woondecoratie, coretec pvc vloer.

Geen inspiratie?
Met onze interieurstyliste kunt u tot de gewenste sfeer in huis komen.
Vul het formulier in en laat ons helpen!

Contact

Molenstraat 37/39
2681BM Monster
0174-213873
info@jeka-wonen.nl
KVK 50497839
BTWnr: NL179.529.298.B01

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.30 - 17.30
Woensdag 09.30 - 17.30
Donderdag 09.30 - 17.30
Vrijdag 09.30 - 17.30
Zaterdag 10.00 - 16.30
Zondag Gesloten