tapijt

Tapijt

Wilt u tapijt laten leggen? Tapijt is niet alleen zacht, mooi en kleurrijk maar biedt ook warmte, comfort en heeft een geluiddempende werking. U kunt een sterk en praktisch tapijt laten leggen in de werkkamer of een zacht hoogpolig tapijt laten leggen in de slaapkamer. Voor elke kamer is er een tapijt met de juiste eigenschappen. Wij bieden tapijten in verschillende kleuren en prijsklassen.

Denkt u dat u een nieuw tapijt moet laten leggen, omdat uw tapijt vuil is? Dan hebben wij de ideale oplossing. U kunt uw tapijt gemakkelijk zelf reinigen door middel van droge zeepkorrels, een borstelmachine en een stofzuiger. Ziet u het niet zo zitten om het werk zelf te doen? Dan doen wij dit graag voor u. U kunt een afspraak maken via het contactformulier op onze website of kunt u uiteraard langskomen in onze winkel.

Diverse kwaliteiten vloerbekleding

In onze winkel bieden wij diverse kwaliteiten vloerbekledingen aan. De vloerbekledingen zijn gebaseerd op verschillend projectmatig gebruik. Zo bieden wij vloerbekledingen voor licht projectmatig gebruik en/of zwaar projectmatig gebruik. De vloerbekleding die u nodig heeft hangt af van de desbetreffende doeleinde en intensiviteit qua gebruik van uw vloer. Wij adviseren u graag welk project vloerbekleding bij u past.

Wat kost vloerbekleding?

Wat zijn de kosten voor vloerbekleding? De kosten voor vloerbekleding hangen geheel af van uw wensen en gebruiksdoeleinde. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op of kom langs in onze winkel.

 

Geen inspiratie?
Met onze interieurstyliste kunt u tot de gewenste sfeer in huis komen.
Vul het formulier in en laat ons helpen!

Contact

Molenstraat 37/39
2681BM Monster
0174-213873
info@jeka-wonen.nl
KVK 50497839
BTWnr: NL179.529.298.B01

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 - 15.00
Woensdag 10.00 - 15.00
Donderdag 10.00 - 15.00
Vrijdag 10.00 - 15.00
Zaterdag 10.00 - 15.00
Zondag Gesloten