achtergrond-header

Leuke fotolijstjes

Bent u op zoek naar leuke fotolijstjes om langer na te genieten van allerlei mooie
herinneringen? Bij Jeka Wonen vindt u verschillende leuke fotolijstjes om mooiste foto’s in te bewaren. De leuke fotolijstjes zijn bij Jeka Wonen verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo vindt u stijlvolle en leuke fotolijstjes met houten lijsten, pakkende teksten en in verschillende vormen. Als u op zoek bent naar leuke fotolijstjes met een ovale, ronde of vierkante vorm kunt u direct op zoek in ons assortiment. Het is gezellig om kale muren aan te kleden met foto’s van familie en vrienden om een warme en persoonlijke sfeer in huis te creëren. De leuke fotolijstjes van Jeka Wonen dragen direct bij aan de sfeer in huis en zijn ook nog eens gemakkelijk en snel te bestellen in onze webwinkel. Bekijk direct het aanbod aan leuke fotolijstjes en bestel het fotolijstje dat bij u past online!

Bekijk aanbod

Fotolijst bestellen

Een fotolijst bestellen bij Jeka Wonen kunt u gemakkelijk zelf doen door gebruik te maken van de webwinkel. Wanneer u een fotolijst bestelt in de webwinkel wordt deze binnen enkele dagen thuis bezorgd. De fotolijsten van Jeka Wonen zijn ideale stylingitems voor in huis en zijn geschikt voor ieder interieur. Zo kunt u een fotolijst bestellen met de tekst “home”, waar verschillende foto’s in passen. Hiermee kunt u een gezellige collage samenstellen en is er ruimte voor iedereen. Als u een fotolijst wilt bestellen voor een geliefde kunt u kiezen voor een leuk fotolijstje met de tekst “Love”. Hier kunt u direct verschillende foto’s van u en uw geliefde in doen om altijd met elkaar verbonden te zijn. Zit het fotolijstje van uw wensen niet in het online assortiment? Kom dan snel langs in onze winkel in Monster voor het gehele assortiment. Met leuke fotolijstjes van Jeka Wonen kunt u direct de mooiste en meest bijzondere foto’s op stijlvolle wijze presenteren. Bent u nieuwsgierig naar ons aanbod? Neem direct een kijkje in de webwinkel. Behalve dat wij meerdere fotolijstjes aanbieden vindt u een royale keuze aan gedraaide kaarsen, tekstborden, mooie klokken en diverse accessoires. Daarnaast bent u natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel waar u terecht kunt voor bijhorende diensten en advies.

Meer over leuke fotolijstjes

Voor meer informatie over leuke fotolijstjes bent u van harte welkom in onze winkel. Wij zijn u graag van dienst en helpen u aan een fotolijst die past bij uw interieur. Naast fotolijstjes staat Jeka Wonen ook bekend om de sfeervolle gedraaide kaarsen, stijlvolle klokken en overige accessoires voor in huis. Kom snel langs in de winkel of werp direct een blik in de webwinkel. Voor direct contact kunt u terecht op ons contactformulier of telefonisch op 0174 – 213 873.

Geen inspiratie?
Met onze interieurstyliste kunt u tot de gewenste sfeer in huis komen.
Vul het formulier in en laat ons helpen!

Contact

Molenstraat 37/39
2681BM Monster
0174-213873
info@jeka-wonen.nl
KVK 50497839
BTWnr: NL179.529.298.B01

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 - 15.00
Woensdag 10.00 - 15.00
Donderdag 10.00 - 15.00
Vrijdag 10.00 - 15.00
Zaterdag 10.00 - 15.00
Zondag Gesloten