laminaat-en-pvc

Laminaat en PVC

Het uiterlijk van een houten vloer maar zonder het onderhoud daarvan? Een laminaat vloer leggen is dan een ideale oplossing. Door de dessins van deze tijd is het laminaat bijna niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer. Een laminaat vloer is bovendien gemakkelijk te onderhouden. Naast de welbekende houtdessins zijn er tegenwoordig ook volop tegeldessins verkrijgbaar. Een laminaat vloer leggen is tegenwoordig gemakkelijk zelf te doen door het handige clicksysteem.

Bij Jeka-Wonen kunt u terecht voor allerlei soort en maten Laminaat, met of zonder groef brede of juist smalle plank. Wij maken het mogelijk, naast een uitgebreid assortiment kunnen wij tevens op aanvraag vele verschillende modellen leveren voor een scherpe prijs. U kunt bij ons terecht in de winkel om u te laten adviseren over de mogelijkheden. Laminaat komt in veel verschillende soorten, maar ook de kwaliteit kan nog wel eens verschillen. Als u de bank wilt kunnen verschuiven zonder zich zorgen te maken om krassen kunnen wij slijtvast laminaat voor u leveren. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor bijpassende plinten.

PVC vloeren

Bent u op zoek naar een duurzame, slijtvaste  en trendy vloer voor uw woonkamer, badkamer, keuken of slaapkamer? Overweeg dan eens een PVC vloer. Wat dacht u van een stoere tegel of juist een landelijk houtdessin. Daarnaast is Coretec een ware revolutie op het gebied van vloeren. PVC is er in eindeloos veel dessins en kleuren. PVC is verkrijgbaar in zowel lijm als click systeem.

PVC heeft als voordeel dat het erg slijtvast is, in tegenstelling tot een parketvloer is een pvc vloer onderhoudsvrij en verkleurt het veel minder dan wanneer je een houten vloer hebt. PVC kan ook perfect in combinatie met vloerverwarming, een plakvloer of gelijmde pvc vloer laat de warmte van de vloerverwarming perfect door en zorgt voor een beperking van het warmteverlies. Ook zorgt het er voor dat de vloer snel warm is. Benieuwd naar de beste optie voor uw wensen? Kom eens langs in de winkel en laat u adviseren!

Geen inspiratie?
Met onze interieurstyliste kunt u tot de gewenste sfeer in huis komen.
Vul het formulier in en laat ons helpen!

Contact

Molenstraat 37/39
2681BM Monster
0174-213873
info@jeka-wonen.nl
KVK 50497839
BTWnr: NL179.529.298.B01

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 - 15.00
Woensdag 10.00 - 15.00
Donderdag 10.00 - 15.00
Vrijdag 10.00 - 15.00
Zaterdag 10.00 - 15.00
Zondag Gesloten