• Onderhoudsarm
  • Duurzaam, onderhoudsvriendelijk en slijtvast
  • Persoonlijk advies in de winkel en aan huis

Woonwinkel Naaldwijk

Kom langs bij de woonwinkel in Monster, vlakbij Naaldwijk in het Westland, waar u nog echte service krijgt. Hier vindt u alles wat u nodig heeft om uw woning sfeervol in te richten. Van vloeren en wandbekleding tot meubels en zelfs naam- en huisnummerbordjes. Wij adviseren u graag om tot een schitterend resultaat te komen: een woninginrichting waar u nog jarenlang plezier van heeft.

Vind de meubels die u zoekt bij dé woonwinkel nabij Naaldwijk

Bij Jeka Wonen kunt u ook terecht voor de mooiste meubels. Kom langs in onze showroom vlakbij Naaldwijk, centraal gelegen in het Westland, en laat u inspireren. Wij bekijken graag samen met u wat de meubels zijn die het mooist staan in uw interieur en bij de vloer- en wandbekleding die u net bij ons heeft uitgezocht. Door onze goede contacten met onze groothandel vinden wij precies dat meubelstuk waar u al jaren naar op zoek bent. Ook woonaccessoires zoals lampen kunnen wij eenvoudig mee bestellen. Uiteraard worden de meubels en woonaccessoires netjes bij u thuis afgeleverd. En dit alles voor een schappelijke prijs.

Maak uw interieur helemaal af met onze exclusieve woonaccessoires

Heeft u de basis van uw woninginrichting in onze woonwinkel gevonden? Maak uw nieuwe interieur dan helemaal af met onze exclusieve woonaccessoires. Hiermee geeft u uw inrichting een uniek karakter. Met onze woonaccessoires is uw huis compleet ingericht volgens de laatste trends. Onze woonaccessoires zijn uniek, maar toch betaalbaar. Een greep uit het assortiment in onze woonwinkel in de buurt van Naaldwijk, in het Westland:

  • Moderne vazen
  • Exclusieve sierkussens
  • WoodWick kaarsen
  • Mooie schalen
  • Statige spiegels

Laat u adviseren door onze woonstylisten

Er is in onze woonwinkel in het Westland, vlakbij Naaldwijk, ontzettend veel keuze. Daarom helpen onze woonstylisten u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw interieur. Kom dus langs in onze woonwinkel in Monster, nabij Naaldwijk of bel 0174 – 21 38 73.

Geen inspiratie?
Met onze interieurstyliste kunt u tot de gewenste sfeer in huis komen.
Vul het formulier in en laat ons helpen!

Jeka wonen

Home
Team
Producten
Contact

Contact

Molenstraat 37/39
2681BM Monster
0174-213873
info@jeka-wonen.nl
KVK 50497839
BTWnr: NL179.529.298.B01

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.30 - 18.00
Woensdag 09.30 - 18.00
Donderdag 09.30 - 18.00
Vrijdag 09.30 - 18.00 en 19.00 - 21.00
Zaterdag 10.00 - 16.30
Zondag Gesloten