• Onderhoudsarm
  • Duurzaam, onderhoudsvriendelijk en slijtvast
  • Persoonlijk advies in de winkel en aan huis

Vloeren Naaldwijk

Als specialist in het Westland hebben wij een ruime keuze aan vloeren voor uw huis of kantoorpand in bijvoorbeeld Naaldwijk. Al onze vloeren zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden aangelegd door vakmensen, die altijd eerst de situatie komen bekijken en alles opmeten. Daarna wordt er in samenspraak met u een plan van aanpak gemaakt.

Ruime keuze uit verschillende soorten vloeren voor uw huis in Naaldwijk

Wanneer u onze showroom in Monster, niet ver van Naaldwijk bezoekt, zal het u opvallen dat er een ontzettend ruime keuze in vloeren is. Wij zijn dan ook dé specialist voor vloeren in het Westland. U heeft de keuze uit:

De voordelen van vloeren van de specialist

Wanneer u kiest voor een vloer van Jeka Wonen, is dat een goede beslissing. Uiteraard zijn er verschillende soorten vloeren verkrijgbaar, maar toch hebben ze overeenkomsten. Zo zijn onze vloeren slijtvast een gaan ze lang mee. Ook zijn ze gemakkelijk in onderhoud en zijn ze veelal geluiddempend.

Verschillende kleuren en motieven

Veel van onze vloeren zijn leverbaar in onvoorstelbaar veel kleuren en allerlei motieven. Of u nu een vloer wilt met een karakteristieke houtlook of met nostalgisch tegelmotief, het kan allemaal. Of gaat u voor zacht hoogpolig tapijt of een laminaatvloer die eenvoudig te onderhouden is? Er is ontzettend veel mogelijk wanneer u vloeren komt uitkiezen in onze winkel in Monster, vlakbij Naaldwijk in het Westland.

Laat u adviseren!

Er is zoveel keuze in vloeren voor uw huis in het Westland, bijvoorbeeld in Naaldwijk, dat wij ons kunnen voorstellen dat het niet eenvoudig is een keuze te maken. Daarom adviseren wij u graag wanneer u bij ons langskomt in de winkel in Monster. Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor een soort vloer, komen wij graag bij u langs om de situatie te bekijken, de maten op te meten en u te voorzien van verder advies. Natuurlijk leggen wij de vloer ook graag bij u aan. Voor meer informatie bereikt u ons op 0174 – 21 38 73.

Geen inspiratie?
Met onze interieurstyliste kunt u tot de gewenste sfeer in huis komen.
Vul het formulier in en laat ons helpen!

Jeka wonen

Home
Team
Producten
Contact

Contact

Molenstraat 37/39
2681BM Monster
0174-213873
info@jeka-wonen.nl
KVK 50497839
BTWnr: NL179.529.298.B01

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.30 - 18.00
Woensdag 09.30 - 18.00
Donderdag 09.30 - 18.00
Vrijdag 09.30 - 18.00 en 19.00 - 21.00
Zaterdag 10.00 - 16.30
Zondag Gesloten