• Onderhoudsarm
  • Duurzaam, onderhoudsvriendelijk en slijtvast
  • Persoonlijk advies in de winkel en aan huis

Laminaat Poeldijk

Droomt u van een mooie houten vloer, maar heeft u geen tijd voor het onderhoud ervan, dan kiest u voor laminaat van de specialist uit het Westland, in de omgeving van Naaldwijk en Poeldijk. U geniet dan van het uiterlijk van een schitterende houten vloer, zonder dat u veel tijd moet steken in het onderhoud ervan. Een ander voordeel van een laminaatvloer is dat deze een stuk goedkoper is dan een karakteristieke houten vloer.

Laminaat met verschillende dessins, passend bij uw huis in Poeldijk

Laminaatvloeren zijn tegenwoordig niet meer van houten vloeren te onderscheiden. Door de verschillende dessins staat een laminaatvloer altijd schitterend in uw huis. U heeft zo een mooie houten vloer, zonder dat deze veel onderhoud of geld kost. Ook het leggen is eenvoudig, dankzij het handige clicksysteem. Natuurlijk helpen onze specialisten u graag bij het aanleggen van het laminaat in uw huis in het Westland, bijvoorbeeld Naaldwijk of Poeldijk.

Laminaat in het hele huis

Laminaat is een bekende vloersoort, maar wist u dat laminaat geschikt is voor in het hele huis in het Westland, bijvoorbeeld in Naaldwijk of Poeldijk? Laat bijvoorbeeld uw trap renoveren en er laminaat op aanleggen. Laminaat is tegenwoordig ook geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer of het toilet. Zo laat u uw hele huis renoveren door onze woonspecialisten, die u ook kunnen voorzien van nieuwe raambekleding, wandbekleding of tapijten.

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Uniek aan onze service is dat wij bij u thuis de situatie komen bekijken. Onze interieurstyliste komt graag bij u langs om samen met u de soort laminaat uit te kiezen die precies past bij uw huis in Naaldwijk, Poeldijk of andere plaatsen in het Westland. Wanneer u dit wenst, gaan we daarna door met het uitzoeken van de mooiste wand- en raambekleding en bijpassende woonaccessoires. Maak een afspraak met onze interieurstyliste door te bellen naar 0174 – 21 38 73.

Geen inspiratie?
Met onze interieurstyliste kunt u tot de gewenste sfeer in huis komen.
Vul het formulier in en laat ons helpen!

Jeka wonen

Home
Team
Producten
Contact

Contact

Molenstraat 37/39
2681BM Monster
0174-213873
info@jeka-wonen.nl
KVK 50497839
BTWnr: NL179.529.298.B01

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.30 - 18.00
Woensdag 09.30 - 18.00
Donderdag 09.30 - 18.00
Vrijdag 09.30 - 18.00 en 19.00 - 21.00
Zaterdag 10.00 - 16.30
Zondag Gesloten