• Onderhoudsarm
  • Duurzaam, onderhoudsvriendelijk en slijtvast
  • Persoonlijk advies in de winkel en aan huis

Gordijnen op maat Westland

Bent u net verhuisd of heeft u een verbouwing achter de rug, en wilt u nieuwe gordijnen op maat laten maken door de specialist uit het Westland? Jeka Wonen maakt gordijnen op maat, precies volgens uw wensen, zodat de nieuwe gordijnen prachtig zullen staan in uw huis in bijvoorbeeld Naaldwijk.

Verschillende soorten gordijnen op maat gemaakt door de specialist uit het Westland

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij ons met recht de specialist in gordijnen op maat in het Westland noemen. In de loop der jaren is ons assortiment enorm uitgebreid. Bij ons vindt u niet alleen gordijnen op maat, maar ook vitrage, moderne raambekleding zoals shutters, houten jaloezieën en zonwering voor buiten. Maar dat is niet het enige. Ook voor een uitgebreide collectie gordijnen, vloer- en wandbekleding komt u langs in onze winkel in Monster, in de buurt van Naaldwijk.

Gordijnen gemaakt volgens uw wensen

Wij maken gordijnen op maat voor iedere woning in het Westland. U heeft een zeer ruime keuze uit verschillende stoffen, kleuren en soorten gordijnen. Wij komen graag bij u langs in het Westland, zoals de omgeving van Naaldwijk, om de juiste maten voor uw gordijnen te meten en u van persoonlijk advies te voorzien. Tijdens ons bezoek zien wij precies hoe uw interieur eruitziet en kunnen u zo op een goede manier adviseren over materiaal- en kleurgebruik. Uiteraard luisteren wij ook graag naar uw wensen.

Maak een afspraak of kom langs in onze winkel

Voor het opdoen van inspiratie nodigen wij u van harte uit in onze winkel in Monster, niet ver van Naaldwijk, waar u onze collectie gordijnen, raamdecoratie en vloer- en wandbekleding kunt zien en voelen. Heeft u advies nodig? Neem contact met ons op voor het plannen van een huisbezoek. U bereikt ons op telefoonnummer 0174 – 21 38 73. Natuurlijk staan wij ook voor u klaar voor het beantwoorden van vragen.

Geen inspiratie?
Met onze interieurstyliste kunt u tot de gewenste sfeer in huis komen.
Vul het formulier in en laat ons helpen!

Jeka wonen

Home
Team
Producten
Contact

Contact

Molenstraat 37/39
2681BM Monster
0174-213873
info@jeka-wonen.nl
KVK 50497839
BTWnr: NL179.529.298.B01

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.30 - 18.00
Woensdag 09.30 - 18.00
Donderdag 09.30 - 18.00
Vrijdag 09.30 - 18.00 en 19.00 - 21.00
Zaterdag 10.00 - 16.30
Zondag Gesloten