achtergrond-header

Exclusieve woonaccessoires

De exclusieve woonaccessoires van Jeka Wonen geven uw woning direct sfeer met een uniek karakter. Stel woonaccessoires af op uw meubels, kleuren van uw muur of vloerbedekking en maak uw interieur helemaal naar wens. In het assortiment van Jeka Wonen vindt u de laatste trends in exclusieve woonaccessoires, zoals moderne vazen, exclusieve sierkussens, gedraaide kaarsen, mooie schalen en nog veel meer leuke woonaccessoires. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze betaalbare exclusieve woonaccessoires? Kom langs in de winkel.

Oost west, thuis best!

Jeka Wonen biedt een ruime collectie aan exclusieve woonaccessoires om u helemaal thuis te kunnen voelen. Juist de kleine toevoegingen van unieke woonaccessoires voegen een persoonlijke sfeer toe aan uw interieur. De combinatie van goed kleurgebruik en bijpassende woonaccessoires zorgen voor warmte en een huiselijk gevoel. Sierkussens, kaarsen, vazen en spiegels zijn ideale woonaccessoires om uw persoonlijke stijl uit te drukken in uw interieur. Wilt u uw woning stijlvol afmaken? Bekijk ons uitgebreide aanbod exclusieve woonaccessoires en bestel direct sfeerbepalende accessoires voor een betaalbare prijs.

Ja, ik zoek exclusieve woonaccessoires

Bent u op zoek naar exclusieve woonaccessoires voor in je woning? Dan bent u bij Jeka Wonen aan het juiste adres. Wij bieden een zeer groot aanbod aan woonaccessoires die goed met elkaar te combineren zijn om een sfeervol geheel te kunnen maken. Hang een paar mooie fotolijstjes aan de muur, zorg voor opvallende details als een kandelaar, spiegel of vaas. U vindt bij Jeka Wonen een uitgebreid aanbod exclusieve woonaccessoires.

Klanten vonden ons via: Gedraaide kaarsenLeuke fotolijstjesTekstborden online, hippe woonaccessoires, bijzondere woonaccessoireslandelijke woondecoratie en woonwinkel Den Haag.

Geen inspiratie?
Met onze interieurstyliste kunt u tot de gewenste sfeer in huis komen.
Vul het formulier in en laat ons helpen!

Contact

Molenstraat 37/39
2681BM Monster
0174-213873
info@jeka-wonen.nl
KVK 50497839
BTWnr: NL179.529.298.B01

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 - 15.00
Woensdag 10.00 - 15.00
Donderdag 10.00 - 15.00
Vrijdag 10.00 - 15.00
Zaterdag 10.00 - 15.00
Zondag Gesloten