binnenzonwering

Binnenzonwering: design raamdecoratie op maat

Onze collectie binnenzonwering geeft u een uitgebreide keuze aan producten, precies op maat gemaakt. Wij bieden een uitgebreide collectie aan binnenzonweringen in verschillende kleuren en modellen. Bent u op zoek naar Zonnelux, BeCe of Luxaflex rolgordijnen? Gaat u voor een plissé in taupe of kiest u voor een duette in aqua blauw? Zoekt u misschien houten jaloezieën? Wenst u veel zonlicht in uw woning of wilt u juist meer verduistering in de kamer? Wij laten u graag onze binnenzonwering collecties zien in verschillende designs, kleuren en prijsklassen. Zo vindt u de juiste binnenzonwering op maat, bij u in het Westland.

Binnenzonwering op maat, zoals verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen worden met name toegepast in de slaapkamer om de ruimte goed te verduisteren. Ook zijn verduisterende vouwgordijnen ideaal voor andere ruimtes die verduisterd dienen te worden, zoals presentatieruimtes en donkere kamers. Tevens kunt u bij ons terecht voor binnenzonwering op maat voor uw huis in het Westland. Zonverduisterende gordijnen zijn verduisterend, maar niet lichtdicht. Dit houdt in dat ze altijd nog wat licht doorlaten. Wij bieden verschillende stoffen, kleuren en materialen voor uw verduisterende vouwgordijn en/of zonverduisterende gordijn. Zo kunt u de stijl creëren die bij u past. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden in onze winkel te Monster, in het Westland. Ook kunt u een kijkje nemen in onze webshop.

Rolgordijnen met zijgeleiding

Bent u op zoek naar een rolgordijn met zijgeleiding? Dan kunnen wij u ook van dienst zijn. De rolgordijnen met zijgeleiding zijn ideaal voor op deuren en/of draai-kiep ramen. Door de zijgeleiding klapperen ze niet en blijven ze mooi op hun plek, ook als het raam in bijvoorbeeld kiepstand staat. De rolgordijnen met zijgeleiding zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en designs. Wij leveren onze binnenzonwering op maat en komen het tevens kosteloos bij u thuis in het Westland opmeten en monteren.

Wij informeren u graag!

Wilt u meer informatie over onze binnenzonwering of gordijnen? Of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag. U bereikt ons op telefoonnummer 0174 – 21 38 73.

Geen inspiratie?
Met onze interieurstyliste kunt u tot de gewenste sfeer in huis komen.
Vul het formulier in en laat ons helpen!

Contact

Molenstraat 37/39
2681BM Monster
0174-213873
info@jeka-wonen.nl
KVK 50497839
BTWnr: NL179.529.298.B01

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 - 15.00
Woensdag 10.00 - 15.00
Donderdag 10.00 - 15.00
Vrijdag 10.00 - 15.00
Zaterdag 10.00 - 15.00
Zondag Gesloten